Camera installatie service!

Het installeren van een bewakingscamera installatie is geen kinderwerk, er komt meer bij kijken dan alleen maar kabels trekken.
Ook is het belangrijk om te weten, wat voor type camera’s gebruikt gaan worden en waar deze ingezet gaat worden.
Verlichting, hoogte, afstanden etc zijn een cruciale factor, om tot een goede en betrouwbare camerabeveiliging systeem aan te schaffen.
Met meer dan 10 jaar ervaring en een directeur die al in totaal 20 jaar in de techniek zit, kunnen wij met onze team zorgen voor betaalbare, maar vooral ook betrouwbare professionele systemen.

Prijzen voor installatie

Wij hebben geen mega bedrag nodig van onze klanten om een camera systeem te installeren, zeker niet als je bij ons een totaalpakket koopt met camera installatie.
Wij zorgen niet alleen voor een professionele berekening, maar ook een goed afgewerkt project waar wij trots op kunnen zijn, immers laten wij wel een visitekaart achter bij onze klanten.
Wij installeren sinds 2008 alleen nog maar HD en Full HD en niks anders dan dat, zeker niet als het om nieuwe installaties gaat.
De kosten voor een installatie is vaak verschillend en kunnen wij nooit vooraf een goede prijs voor geven, een eerlijke prijs kunnen wij pas geven na de locatie gezien te hebben en alle meters genoteerd zijn.
Op deze manier halen wij direct al een groot deel van alle problemen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers weg.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Categorie

    1
    Hallo,
    Waarmee kunnen we u helpen?