Verzendkosten

Slechts € 6,99 ongeacht hoeveel u besteld. Wij verzenden met PostNL, DHL of UPS

Afhalen in Nijmegen

Wij geven de voorkeur aan verzenden, maar het is ook mogelijk om een bestelling af te halen in Nijmegen. U dient een product dan telefonisch of per email te bestellen. U krijgt van ons een afhaalbericht wanneer uw bestelling klaar staat.

Betaalmogelijkheden

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende bekende betaalmethoden.

iDeal betaalmethode
iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. U bestelt een product. Kies iDEAL als betaalmethode. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed. U ontvangt een bevestiging van uw bank. U keert terug naar onze webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Bankoverboeking
Als u voor de optie vooruitbetalen kiest krijgt u in de bevestigings email van uw bestelling, instructies voor de betaling. Zodra wij zien dat dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven nemen wij uw bestelling in behandeling.

Paypal
U betaalt via uw bankrekening of creditcard, zonder uw financiële gegevens te delen. PayPal maakt online betalen makkelijk, veilig en snel. Als u de transactie heeft afgerond, ontvangen wij een seintje dat het geld beschikbaar is en dat we uw bestelling in behandeling kunnen nemen.

Categorie

1
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?